Yritys

Esittely

Seikkailupuisto Zippyssä koet huikeita liikunnallisia itsensä ylittämisen elämyksiä upean luonnon ympäröimänä Helsingissä! Elämyksellisessä seikkailussa edetään puusta toiseen vaijeriliukujen, trapetsien, kiipeilyseinien, tikkaiden, keinujen ja muiden tehtävien avulla. Zippystä löytyy jokaiselle sopiva määrä seikkailua ja jännitystä, sillä ratoja löytyy helpoista haastaviin.

Seikkailemaan voit tulla yksin tai yhdessä perheen, sukulaisten, kollegoiden ja ystävien kanssa. Seikkailevien ryhmien kannattaa varata seikkailu ennakkoon, jotta koko porukka pääsee yhtä aikaa elämysten pariin! Muutoin seikkailemaan voi tulla aukioloaikojemme puitteissa ilman ennakkovarausta.

Zippyn tarina

Seikkailupuisto Zippy on nimetty yhden suosituimman seikkailutehtävän, vaijeriliu’un eli ziplinen, mukaan. Vaijeriliu’ussa saat huikean lentämisen fiiliksen –  vaikka ensimmäiseen liukuun lähtö voi hieman jännittää. Esimerkiksi sinisen HeiaHeia -ratamme lähes 100 metrisellä liu’lla maisema avautuu yli keilahallin.

Me seikkailupuisto Zippyn perustajat olemme harrastaneet seikkailu-urheilua pian 15 vuoden ajan. Seikkailu-urheilun myötä olemme saaneet kokea upeita elämyksiä ja fiiliksiä – vaikka matkan varrella on aina toisinaan sattunut ja tapahtunut, ovat maaliin pääsy, matkan varrelle hyvin laaditut yllätys- eli quest-tehtävät ja usein hienoissa maastoissa etenevät kisat tuoneet näkökulmaa siihen, millainen on hieno elämys. Seikkailukisoissa haasteena on toki se, että vain harvat uskaltautuvat niihin lähteä. Toiset epäilevät kuntonsa riittävyyttä, toiset mieluummin kääntävät kylkeä kisa-aamulla – alkavathan useat kisat kukonlaulun aikaan, kun liikenne on vielä hiljaista.

Kun ensimmäistä kertaa alkukesällä 2013 kävimme hienosti rakennetussa seikkailupuistossa, ihmetelimme, miksi tällaista mahtavaa elämystä ei ole tarjolla pääkaupunkiseudulla! Seikkailupuistossahan lähes kaikenkuntoiset ja -kokoiset pääsevät kokemaan huikeita itsensä ylittämisen elämyksiä: kun yhdelle seikkailijalle vihreä rata tuo huikean elämyksen, toiselle itsensä ylittämisen kokemuksia tuo punainen rata. Tästä kokemuksesta ja elämyksestä käsin lähdimme työstämään ideaa seikkailupuistosta pääkaupunkiseudulle, ja viimein vuonna 2015 avasimme seikkailupuisto Zippyn aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumaan, Talin liikuntapuistoon.

Tavoitteemme on antaa seikkailupuisto Zippyssä seikkaileville hauskoja liikunnallisia elämyksiä, huikeita itsensä ylittämisen kokemuksia ja mahdollisuuden nauttia upeasta suomalaisesta luonnosta – aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa!

Tervetuloa!

© Seikkailupuisto Zippy — info@zippy.fi — +358 46 920 0101 — Huopalahdentie 28, Helsinki — Rekisteriseloste
Suunnittelu ja kehitys: Sampsa Vainio