Seikkailu Zippyssä

Ajankohtaista: SYYSLOMA SEIKKAILUT ZIPPY PARK HELSINGISSÄ! (October 8, 2018)

Tervetuloa seikkailemaan Zippyyn!

Seikkailupuisto Zippy toivottaa kaikenikäiset ja –kokoiset seikkailijat tervetulleiksi! Meillä pääset kokemaan huikeita elämyksiä upean luonnon ympäröimänä. Seikkailemaan voit tulla aukioloaikojemme puitteissa yksin tai yhdessä ryhmän kanssa. Ryhmille (12+ seikkailijaa) suosittelemme ennakkovarausta, jotta koko porukka pääsee varmasti yhtä aikaa seikkailemaan.

Ennen seikkailua

Seikkailupuisto Zippy sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä, vain 6 km päästä Helsingin rautatieasemalta. Useat seikkailijat pääsevät paikalla pyörällä tai julkisilla (esim. Kampista bussit nro 14 ja 39), ja lisäksi puiston edessä on runsaasti ilmaisia paikoitustilaa (muista parkkikiekko).

Seikkailupuistoon kannattaa saapua metsässä liikkumiseen sopivalla vaatetuksella ja hyvin jalassa pysyvillä kengillä. Lähes säällä kuin säällä voi seikkailla, joten huomioithan sään varusteita valitessasi. Huivit ja muut vastaavat asusteet kannattaa jättää viimeistään lähtöalueelle, ja pitkät hiukset on kiinnitettävä esim. ponnarille. Radoilla seikkaillessa tarvitset käsineet – ota siis mukaasi kiipeilyyn sopivat pitävät käsineet, tai hanki ne paikan päältä (4 €).

Mikäli haluat nopeuttaa seikkailujen pariin pääsemistä, tutustu ja hyväksy seikkailupuiston säännöt jo ennakkoon. Seikkailupuiston sääntöjen hyväksyminen onnistuu kätevästi älypuhelimella tai padilla. Alaikäisen (alle 18v.) seikkailijan huoltaja/valvoja antaa suostumuksen alaikäisen lapsen seikkailuun: huoltaja/valvoja hyväksyy säännöt omilla tiedoillaan, ja merkitsee kohtaan ‘huollettavat’ seikkailevien lasten nimet.

Pituus- ja painorajat on hyvä huomioida jo ennen seikkailupuistoon saapumista. Seikkailupuisto Zippystä löytyy eri tasoisia seikkailuratoja, ja jokaisen radan yhteyteen on merkitty pituus- ja painorajat.

Juhlaporukoiden on hyvä huomata jo ohjelman suunnitteluvaiheessa, että mahdolliset alkoholipitoiset juhlajuomat nautitaan vasta seikkailun jälkeen. Noudattamalla ohjeitamme varmistat, että seikkailu on hauskaa!

Seikkailun eteneminen

Viimeistään puistoon saapuessasi hyväksyt seikkailupuiston säännöt ja hankit seikkailulipun. Tämän jälkeen saat meiltä seikkailussa tarvittavat turvavarusteet. Henkilökuntamme avustaa varusteiden pukemisessa. Tämän jälkeen saat opastuksen, ja pääset kokeilemaan turvajärjestelmän käyttöä harjoitteluradoilla.  Harjoitteluradat etenevät matalalla, n. 2 metrin korkeudella. Turvajärjestelmämme on erittäin helppokäyttöinen ja täyttää korkeimmat turvallisuusstandardit.

Opastuksen jälkeen saat siirtyä seikkailuradoille. Aloita seikkailu helpoimmasta radasta, ja etene siitä haastavampiin. Radat on luokiteltu vaatimusasteikolla vihreä (helppo)-sininen-punainen-musta (erittäin vaikea). Seikkailuohjaajat, ZippyCoachit, auttavat oikean tasoisen radan valinnassa. Seikkailuradoilla voit edetä omaa tahtiasi – paikoitellen meillä on ohituskaistoja, joissa voit päästää nopeammat seikkailijat ohi tai voit ohittaa hitaammin etenevän seikkailijan. ZippyCoachit kiertävät seikkailupuistossa jatkuvasti, joten tarvittaessa saat heiltä vinkkejä etenemiseen. Tarvittaessa ZippyCoachit pystyvät laskemaan seikkailijan maan kamaralle.

Seikkailulipulla saat seikkailla kolme tuntia, mutta useille 1,5-2 tuntia on sopiva aika seikkailuun. Seikkailun jälkeen palautat varusteet lähtöalueelle, ja toivottavasti kerrot meille, millainen seikkailu sinulla oli!

Seikkailun jälkeen

Toivottavasti sait ikimuistoisia elämyksiä seikkailupuisto Zippystä ja haluat palata elämysten pariin uudelleen! Olemme äärimmäisen iloisia, jos arvioit seikkailupuisto Zippyn  Facebookissa ja Tripadvisorissa.

Voit myös lähettää meille vinkkejä ja ideoita, kuinka voimme palvella sinua jatkossa paremmin lähettemällä viestiä osoitteeseen info(at)zippy.fi.

Jäikö joku asia mietityttämään?

Katso, löytyykö vastaus jo usein kysytyistä kysymyksistä! Mikäli ei lähetä viestiä info(at)zippy.fi.

© Seikkailupuisto Zippy — info@zippy.fi — +358 46 920 0101 — Huopalahdentie 28, Helsinki — Rekisteriseloste
Suunnittelu ja kehitys: Sampsa Vainio