Koulut ja päiväkodit

Hauskat luokkaretket vietetään Seikkailupuisto Zippyssä!

Seikkailupuisto Zippyssä järjestät hauskat ja elämykselliset liikunta-, luontoseikkailu-, ryhmäytys- ja retkipäivät. Seikkailuun kannattaa varata aikaa 1,5-3 tuntia ryhmän koon, seikkailijoiden iän ja seikkailuinnon mukaisesti.

Meillä onnistuu yksittäisen luokan tai jopa koko koulun seikkailu, sillä korkeilla radoilla voi seikkailla yhtä aikaa 120, ja lastenmaassa 30 seikkailijaa. Olemme erinomaisia tekemään toimivia ehdotuksia useamman sadan oppilaan ryhmille, jotta päivästänne tulee ikimuistoinen.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla info(at)zippy.fi tai puhelimella 0600 93456 (1,78€/min + ppm).

 

 

Tutustu ala- ja yläkoululaisille suunnattuihin luokkaretkipaketteihin*, ja valitse teille sopivin.

LUOKKARETKIPAKETTI 1. 
Seikkailu Zippyssä (sis. käsineet) ja retkieväät, alk. 23 €/ oppilas *

Elämyksellisessä seikkailussa edetään puusta toiseen vaijeriliukujen, trapetsien, kiipeilyseinien, tikkaiden ja muiden tehtävien avulla. Zippystä löytyy kaikenikäisille ja -kokoisille elämyksellisiä hetkiä, sillä ratoja löytyy helpoista haastaviin. Tämä paketti sisältää:

 • seikkailussa tarvittavat turvavarusteet
 • seikkailukäsineet (1 pari/ seikkailija)
 • opastuksen elämysten pariin
 • varusteiden käytön harjoittelun harjoitteluradoilla – ammattitaitoiset seikkailuohjaajat valvovat harjoittelua
 • huikean hauskan, elämyksellisen seikkailun
 • retkievääksi Subwayn Kids’ Pakit (à 5 €, sis. 10cm subileivän, mehun ja rusinapakkauksen) tai subileipälautaset (à 40 €, n. 6-8 seikkailijalle) ja juomat (à 3,50 €/ 0,5l limu, 1,00€/ pillimehu) seikkailujen lomassa.

Seikkailupäivän esimerkkiohjelma

klo 10:00 Tervetuloa Seikkailupuisto Zippyyn! Ammattitaitoiset seikkailuohjaajat antavat jokaiselle seikkailijalle opastuksen turvalliseen ja hauskaan elämykseen
klo 11:30 Retkieväät puistolla
klo 12:00-13:30 Seikkailut jatkuvat
klo 13:30 Kotiinlähtö
*Luokkaretkipaketin hintaan vaikuttavat retkieväät, ja alkaen -hinta on laskettu Kids’Pakilla (sis. 10cm subileivän, mehun ja rusinapakkauksen).

 

 

LUOKKARETKIPAKETTI 2. Seikkailu Zippyssä (sis. käsineet), luontosuunnistus ja retkieväät alk. 30€ / oppilas* 

Tämä sisältää luokkaretkipaketin 1. lisäksi hauskan suunnistuksen luonnon helmassa. Rasteilta löytyy luontoon ja eläimiin liittyviä kysymyksiä. Kerää oikeat vastaukset ja samalla saat muodostettua sanan. Hauskaa yhdessä tekemistä!

Seikkailu- ja suunnistuspäivä esimerkkiohjelma
klo 10:00 Tervetuloa Seikkailupuisto Zippyyn! Ammattitaitoiset seikkailuohjaajat antavat jokaiselle seikkailijalle opastuksen turvalliseen ja hauskaan seikkailuelämykseen
klo 10:30-11:30 Seikkailua ja suunnistusta (non-stop)
klo 11:30 Retkieväät puistolla
klo 12-14:15 Suunnistus ja seikkailu jatkuvat
klo 14:15 Kotiinlähtö
*Luokkaretkipaketin hintaan vaikuttavat retkieväät, ja alkaen -hinta on laskettu Kids’Pakilla (sis. 10cm subileivän, mehun ja rusinapakkauksen).

 

 

LUOKKARETKIPAKETTI 3. Seikkailu Zippyssä, lounas ja polskintaa Flamingo Span Vesipuistossa, 32,90 € / ala- ja yläkoululainen 

Tämä luokkaretki alkaa seikkailupuisto Zippyssä, ja jatkuu Flamingo Spahan lounaalle ja Vesipuistossa polskutteluun. Hintaan sisältyy huikea elämys Seikkailupuisto Zippyssä, maukas buffetlounas Vesipuiston Spa Café ravintolassa ja riemukkaat hetket Flamingo Spa Vesipuistossa (valvojat veloituksetta). Molempiin kohteisiin pääsee kätevästi tilausbusseilla: ilmaiset paikoitustilat löytyvät molemmissa kohteissa sisäänkäyntien vierestä (kuljetukset eivät sisälly paketin hintaan).

Seikkailu ja Vesipuisto -esimerkkiohjelma: 
klo 10:00 Tervetuloa Seikkailupuisto Zippyyn! Seikkailu sisältää opastuksen, seikkailussa tarvittavat varusteet ja huikean elämyksen
klo 12:30 Siirtyminen Flamingo Span Vesipuistoon, jossa buffetlounas Vesipuiston Spa Café ravintolassa
klo 14:00-16:00 Vapaata polskuttelua ja vesiriemua Flamingo Span Vesipuistossa
klo 16:00 Kotiinlähtö

 

 

LUOKKARETKIPAKETTI 4:

Seikkailu Zippyssä 18 € / oppilas 
Voit myös valita pelkän huikean hauskan elämyksen Seikkailupuisto Zippyssä. Seikkailuun on hyvä varata aikaa 1,5-3 tuntia ryhmän koosta riippuen.

Onnistuneen luokkaretken ja liikuntapäivän resepti:

 1. Varatkaa seikkailu ennakkoon info@zippy.fi. Tällöin seikkailussa tarvittavat varusteet odottavat teitä valmiina lähtöalueella.
 2. Toimita alaikäisten huoltajille seikkailupuiston säännöt ennakkoon – sieltä saa vinkkejä seikkailuun, esim. pukeutumiseen.
 3. Alle 10-vuotiaiden kanssa valvoja voi tarvittaessa avustaa seikkailijoita radoilla (veloituksetta).
 4. Seikkailupäivänä saapukaa paikalle sovittuna aikana. Paikalle pääsee kätevästi julkisilla tai vaikkapa tilausbussilla – puiston edessä on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.
 5. Koulutetut seikkailuohjaajat, ZippyCoachit, antavat opastuksen ja jokainen seikkailija harjoittelee turvavarusteiden käyttöä harjoitteluradoilla.
 6. Seikkailu alkakoot! ZippyCoachit valvovat, kannustavat ja tarvittaessa antavat vinkkejä seikkailijoille.

 

Vinkkejä:

 • Radoilla seikkaillessa tarvitset seikkailukäsineet. Oppilaat voivat tuoda omat, pitävät käsineet tai ostaa ne puistolta (á 4 €).
 • Lähtöalueella on retkipöytiä, joiden ääressä voitte nauttia eväitä. Voitte tilata meiltä myös ennakkoon Subwayn patonkeja retkievääksi. Yhdestä subitarjottimesta à 40€ riittää purtavaa 6-8 seikkailijalle. KidsPak à 5€ sisältää pikkupatongin, juoman ja rusinapakkauksen.
 • Lähtöalueen kioskissa on myynnissä juomia, jäätelöitä ja herkkuja.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla info@zippy.fi  tai puhelimella 060093456 (1,78€/min + ppm).
*Luokkaretkipaketit voi varata ala- ja yläkoululaisille, vähintään 15 oppilaan ryhmille. Luokkaretkipakettien hinnat ovat voimassa toukokuulle 2017 saakka.

Tervetuloa elämysten pariin!

 

© Seikkailupuisto Zippy — info@zippy.fi — +358 46 920 0101 — Huopalahdentie 28, Helsinki — Rekisteriseloste
Suunnittelu ja kehitys: Sampsa Vainio