Haetaan ZippyCoacheja seikkailukaudelle 2017!

Palkkaamme seikkailukaudelle 2017  ZippyCoacheja luomaan asiakkaille upeita elämyksiä

Oletko sporttinen ulkoilmaihminen ja nautit ihmisten parissa työskentelystä? Tartut ripeästi toimeen ja olet kielitaitoinen? Koet työskentelyn korkeilla seikkailuradoilla luontevalta – suorastaan mahtavalta? Jos vastauksesi näihin kysymyksiin on kyllä, voit olla etsimämme seikkailuohjaaja, ZippyCoach.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen liikunnallisia ZippyCoacheja, kesätyöntekijöitä, joilla on asenne kohdallaan! Hoidat asiakaspalvelua, teet puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä, huolehdit turvallisuudesta, ohjeistat ja autat seikkailijoita ja teet omalta osaltasi puistosta hauskan paikan sekä työntekijöille että asiakkaille. ZippyCoachien on oltava 18 vuotta täyttäneitä, vastuullisia, reippaita ja kielitaitoisia (vähintään sujuva suomi ja englanti, lisäksi luemme eduksi ruotsin, venäjän, saksan, ranskan ja kiinan kielen osaamisesta). Lisäksi hakijan eduksi luetaan ensiapu- ja asiakaspalveluosaaminen, köysitoiminnanohjaaja-kurssien suorittaminen ja aiempi työkokemus esim. kassalla työskentelystä.  Kerro hakemuksessasi myös muista taidoistasi ja osaamisestasi! Tärkeintä on, että haluat tehdä jokaisen asiakkaan seikkailusta positiivisen, upean elämyksen!

ZippyCoacheja palkataan seikkailukaudelle 2017 useita, ja määräaikainen työsuhde ajoittuu touko-lokakuun välille. Huomaathan kuitenkin jo paikkaa hakiessasi, että kaikkia ZippyCoacheja tarvitaan juhannuksesta koulujen alkuun asti. ZippyCoachit koulutetaan tehtäviin. Jos sinä haluat kuulua seikkailukaudella 2017 mahtavaan Zippy-tiimiin, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry(at)zippy.fi 12.2.2017  mennessä. Haastattelut pidetään helmi-maaliskuun aikana, jolloin myös valitaan seikkailukauden 2017 Zippy-tiimi.

 

facebook.com/seikkailupuisto

Seuraa meitä Instagramissa @seikkailupuistozippy

© Seikkailupuisto Zippy — info@zippy.fi — +358 46 920 0101 — Huopalahdentie 28, Helsinki — Rekisteriseloste
Suunnittelu ja kehitys: Sampsa Vainio