Yhteistyökumppanit

Ajankohtaista: Lahjaksi elämys koulunsa päättävälle! (May 25, 2017)

Seikkailupuisto Zippyn pääyhteistyökumppanit

 

1

COLUMBIA SPORTSWEAR COMPANY

Seikkailupuisto Zippyn pääyhteistyökumppani Columbia Sportswear Company tarjoaa laadukkaita, hyvännäköisiä ja teknisillä ominaisuuksilla varustettuja tuotteita vapaa-aikaan, ulkoiluun ja matkailuun. Zippyn henkilökunnan vaatteilta ja jalkineilta vaaditaan paljon, sillä ZippyCoachien eli seikkailuohjaajien tehtävänä on niin ohjata, valvoa ja tsempata asiakkaita kuin tarkistaa seikkailuratoja ja -välineitäkin päivittäin. Seikkailupuisto on auki lähes säällä kuin säällä seikkailukauden aikana, ja suurin osa työstä tapahtuu ulkona. Columbian tuotteet vastaavat haasteeseen, sillä niiden tarjoamat teknologiat ja yksityiskohdat antavat valmiudet päivittäisiin seikkailuihin. Käyttömukavuuden lisäksi asuista löytyy esimerkiksi UV-suojaus, parannettu hengittävyys sekä veden ja lian hylkivyys. ZippyCoachien keskuudessa paljon kiitosta saaneet Columbian jalkineet tarjoavat pitoa ja hengittävyyttä.

Columbia Sportswear Company syntyi vuonna 1938 Portland Oregonissa, Yhdysvalloissa. Yritys on erityisen tunnettu innovatiivisista sekä laadukkaista vaatteista, jalkineista ja asusteista, jotka suojaavat käyttäjäänsä säällä kuin säällä ja parantavat ulkoilukokemuksia käyttömukavuudellaan. Teknisten ominaisuuksien lisäksi tuotteet ovat hyvän näköisiä ja tarjoavat tunnettuun Columbia-tapaan oivan vastineen sijoitetulle rahalle. Mallisto soveltuu erinomaisesti seikkailupuiston lisäksi monipuoliseen vapaa-aikaan, ulkoiluun ja matkailuun.

Columbia Sporstwear Company on todellinen maailman merkki, sillä tuotteita on myynnissä yli 100 maassa. Tutustu yhteistyökumppaniimme Columbiaan tarkemmin, niin löydät myös lähimmän Columbia-jälleenmyyjäsi.

 

Teho_Sport_logo_POS_RGB_6511

TEHO SPORT

Olvin TEHO Sport on kattava valikoima urheiluravinnetuotteita, jotka vievät entistä parempiin suorituksiin ja auttavat palautumaan nopeammin rasituksesta. Sarjan tuotteilla varmistat, että harjoittelu ei mene hukkaan, oli lajisi sitten painonnosto, jooga, jalkapallo tai köysiseikkailu.

Urheiluravinnetuotteissa ei ole yhtä ratkaisua, joka sopisi kaikille. Eri lajeissa tarvitaan erilainen ravinto-ohjelma, ja treenaajilla on myös erilaiset tavoitteet. Siksi TEHO Sport -valikoimassa on neljänlaisia tuoteperheitä; kolme urheilujuomaa, kaksi erilaista energiapatukkaa, neljä proteiinipatukkaa ja kuusi palautusjuomaa. Näillä tuotteilla saat tarvitsemaasi lisäpotkua ennen treenejä, niiden aikana ja niiden jälkeen.

Seikkailupuisto Zippyn pääyhteistyökumppanin TEHO Sport – tuotteet tuovat lisää tehoa treeneihin ja seikkailuihin!

 

 

mainLogo

HEIAHEIA

Seikkailupuisto Zippy tarjoaa elämyksellistä liikuntaa, ja myös Zippyn pääyhteistyökumppani HeiaHeia tekee kuntoilusta hauskaa! HeiaHeiassa kaikki treenit löytyvät samasta paikasta,  ja sovellus motivoi liikkumaan ja voimaan paremmin. HeiaHeia soveltuu kaikille liikkujille, ja lisäksi HeiaHeialla on sovellus työpaikoille, joka vie työyhteisöjä kohti parempaa arkea, antaa energiaa ja lisää yhteishenkeä!

 

Muut yhteistyökumppanit

 

Subway-logo

Pitäjänmäen Subway® -ravintola sijaitsee ainoastaan 400 metrin päässä seikkailupuistosta. Ryhmät (min 6 hlö) saavat ennakkovarauksen yhteydessä tilata retkievääksi tasokkaat Subwayn subileipätarjottimet suoraan puistoon toimitettuna.

 

hehkulogo_A4

Hehkutuotanto järjestää yrityksille tyhy- tai liikuntapäiviä avaimet käteen -periaatteella.

 

fi-en-logo2

Skafur-Tour on ihanan uudenlainen online-matkatoimisto, joka tuo helposti matkailijan saataville erilaiset aktiviteetit, aktiivilomat, tapahtumat ja juhlat. Varaa Skafur-Tourista hienot reissut omatoimilomailijoille ja ryhmille, jotka varaavat itse lentonsa tai liikkuvat omalla tai vuokra-autolla.

 

talihalli

Sulkapalloon ja squashiin keskittyvä naapurimme Talihalli tarjoaa seikkailijoille sauna-, luento- ja kokoustiloja. Esimerkiksi VIP-sauna on viihtyistä, ja soveltuu n. 8-10 seikkailjan ryhmille. Lisäksi Talihallilla Talihallilta löytyy 90m2 kerhotila, joka soveltuu niin koulutus- kuin kokoustilaksi, ja peiliseinänsä ansiosta myös liikunnalliseen käyttöön, esim. jooga- tai venyttelytunnin pitämiseen seikkailun jälkeen.

 

Hostel Auris

Seikkailupuisto Zippyn lähellä sijaitseva Hostel Auris tarjoaa edullista ja mukavaa majoitusta. Hostelli on oivallinen valinta perheille ja erilaisille ryhmille.

 

 

Haluaisitko sinäkin olla mukana yhteistyössä? Ota yhteyttä info(at)zippy.fi

 

Seikkailupuisto Zippy kiittää loistavia yhteistyökumppaneitaan kaudesta 2015!

© Seikkailupuisto Zippy — info@zippy.fi — +358 46 920 0101 — Huopalahdentie 28, Helsinki — Rekisteriseloste
Suunnittelu ja kehitys: Sampsa Vainio