Yhteistyökumppanit

Seikkailupuisto Zippyn pääyhteistyökumppani

 

1

COLUMBIA SPORTSWEAR COMPANY

Seikkailupuisto Zippyn pääyhteistyökumppani Columbia Sportswear Company tarjoaa laadukkaita, hyvännäköisiä ja teknisillä ominaisuuksilla varustettuja tuotteita vapaa-aikaan, ulkoiluun ja matkailuun. Zippyn henkilökunnan vaatteilta ja jalkineilta vaaditaan paljon, sillä ZippyCoachien eli seikkailuohjaajien tehtävänä on niin ohjata, valvoa ja tsempata asiakkaita kuin tarkistaa seikkailuratoja ja -välineitäkin päivittäin. Seikkailupuisto on auki lähes säällä kuin säällä seikkailukauden aikana, ja suurin osa työstä tapahtuu ulkona. Columbian tuotteet vastaavat haasteeseen, sillä niiden tarjoamat teknologiat ja yksityiskohdat antavat valmiudet päivittäisiin seikkailuihin. Käyttömukavuuden lisäksi asuista löytyy esimerkiksi UV-suojaus, parannettu hengittävyys sekä veden ja lian hylkivyys. ZippyCoachien keskuudessa paljon kiitosta saaneet Columbian jalkineet tarjoavat pitoa ja hengittävyyttä.

Columbia Sportswear Company syntyi vuonna 1938 Portland Oregonissa, Yhdysvalloissa. Yritys on erityisen tunnettu innovatiivisista sekä laadukkaista vaatteista, jalkineista ja asusteista, jotka suojaavat käyttäjäänsä säällä kuin säällä ja parantavat ulkoilukokemuksia käyttömukavuudellaan. Teknisten ominaisuuksien lisäksi tuotteet ovat hyvän näköisiä ja tarjoavat tunnettuun Columbia-tapaan oivan vastineen sijoitetulle rahalle. Mallisto soveltuu erinomaisesti seikkailupuiston lisäksi monipuoliseen vapaa-aikaan, ulkoiluun ja matkailuun.

Columbia Sporstwear Company on todellinen maailman merkki, sillä tuotteita on myynnissä yli 100 maassa. Tutustu yhteistyökumppaniimme Columbiaan tarkemmin, niin löydät myös lähimmän Columbia-jälleenmyyjäsi.

 

Muut yhteistyökumppanit

Talin Keilahalli loistavat puitteet erilaisiin tapahtumiin, eritasoiset ruokailut, keilausta, biljardia, sauna- ja kokoustilat.

Photo of Talin keilahalli - Helsinki, Finland

 

Subway-logo

Pitäjänmäen Subway® -ravintola sijaitsee ainoastaan 400 metrin päässä seikkailupuistosta.

Saat helposti haettua Subwayn eväät suoraan ravintolasta puistolle.

 

Hehkutuotanto järjestää yrityksille tyhy- tai liikuntapäiviä avaimet käteen -periaatteella.

 

Skafur-Tour on ihanan uudenlainen online-matkatoimisto, joka tuo helposti matkailijan saataville erilaiset aktiviteetit, aktiivilomat, tapahtumat ja juhlat. Varaa Skafur-Tourista hienot reissut omatoimilomailijoille ja ryhmille, jotka varaavat itse lentonsa tai liikkuvat omalla tai vuokra-autolla.

 

talihalli

Sulkapalloon ja squashiin keskittyvä naapurimme Talihalli tarjoaa seikkailijoille sauna-, luento- ja kokoustiloja. Esimerkiksi VIP-sauna on viihtyistä, ja soveltuu n. 8-10 seikkailjan ryhmille. Lisäksi Talihallilla Talihallilta löytyy 90m2 kerhotila, joka soveltuu niin koulutus- kuin kokoustilaksi, ja peiliseinänsä ansiosta myös liikunnalliseen käyttöön, esim. jooga- tai venyttelytunnin pitämiseen seikkailun jälkeen.

Haluaisitko sinäkin olla mukana yhteistyössä? Ota yhteyttä info(at)zippy.fi

Seikkailupuisto Zippy kiittää loistavia yhteistyökumppaneita!

© Seikkailupuisto Zippy — info@zippy.fi — +358 46 920 0101 — Huopalahdentie 28, Helsinki — Rekisteriseloste
Suunnittelu ja kehitys: Sampsa Vainio