Yhteistyökumppanit

Seikkailupuisto Zippyn pääyhteistyökumppanit!

 

SEIKKAILUPUISTO HUGO PARK AULANKO

Seikkailupuisto HugoPark Aulanko sijaitsee ainutlaatuisella paikalla kansallisessa kaupunkipuistossa Aulangon kylpylähotellin pihamaalla. Seikkailupuisto HugoPark Aulanko on helposti tavoitettavissa vaikka päiväkohteena ja meille onkin vain tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta.

HugoPark Hämeenlinnan Aulangolla on elämysten lähde!  Upeat radat, mahtavat maisemat, hieno pihapiiri ja runsaat palvelut yhdessä Scandic Aulangon kanssa, takaavat mieleenpainuvan seikkailupäivän asiakkaille. Varaa muutama tunti aikaa tai vaikka koko viikonloppu ja ota kaikki ilo irti HugoPark Aulangosta!

HIIDENLINNA JA SISUMETSÄN SEIKKAILUPUISTO

HIIDENLINNA on täysin ainutlaatuinen keskiaikaiseksi rakennettu kivilinna Somerniemellä, Kalevala-henkisessä ympäristössään. Hiidenlinna on Somerolaistaiteilijan ideoima ja itserakentama. 1990-luvulla valmistunut keskiaikaistyylinen rakennelma pihapiireineen sisältää jo itsessään lukuisia käsintehtyjä teoksia ja erikoisia yksityiskohtia. Linna Sijaitsee perisuomalaisessa maisemissa Särkjärven rannalla.

SISUMETSÄN SEIKKAILUPUISTO Sisältää Seitsämän eritasoista rataa, joista kaikille varmasti löytyy sopivia. Sisumetsässä voi aktiivisesti ulkoilla ja kokeilla rajojaan niin vauvat kuin vaarit. Hurjapäille löytyy todella vaativa musta rata eli nro.7, sen kun selvittää, niin voi hyvällä omalla- tunnolla sanoa olevansa rohkea ja hyväkuntoinen. Seikkailupuistomaksuun sisältyy aluemaksu!

PUUHAPARK VIHTI RESORT

Puuhapark on Suomen uusin Teemapuisto, jossa on yli 100 eri puuhaa. 4,5 hehtaarin puisto alueelta löytyy jokaiselle mieleistä puuhaa. PuuhaParkissa on myös aikuisille aktiviteetteja, eli ottakaa verkkarit jalkaan ja menkää lasten mukaan puuhastelemaan.

 

COLUMBIA SPORTSWEAR COMPANY

Seikkailupuisto Zippyn pääyhteistyökumppani Columbia Sportswear Company tarjoaa laadukkaita, hyvännäköisiä ja teknisillä ominaisuuksilla varustettuja tuotteita vapaa-aikaan, ulkoiluun ja matkailuun. Zippyn henkilökunnan vaatteilta ja jalkineilta vaaditaan paljon, sillä ZippyCoachien eli seikkailuohjaajien tehtävänä on niin ohjata, valvoa ja tsempata asiakkaita kuin tarkistaa seikkailuratoja ja -välineitäkin päivittäin. Seikkailupuisto on auki lähes säällä kuin säällä seikkailukauden aikana, ja suurin osa työstä tapahtuu ulkona. Columbian tuotteet vastaavat haasteeseen, sillä niiden tarjoamat teknologiat ja yksityiskohdat antavat valmiudet päivittäisiin seikkailuihin. Käyttömukavuuden lisäksi asuista löytyy esimerkiksi UV-suojaus, parannettu hengittävyys sekä veden ja lian hylkivyys. ZippyCoachien keskuudessa paljon kiitosta saaneet Columbian jalkineet tarjoavat pitoa ja hengittävyyttä.

Columbia Sportswear Company syntyi vuonna 1938 Portland Oregonissa, Yhdysvalloissa. Yritys on erityisen tunnettu innovatiivisista sekä laadukkaista vaatteista, jalkineista ja asusteista, jotka suojaavat käyttäjäänsä säällä kuin säällä ja parantavat ulkoilukokemuksia käyttömukavuudellaan. Teknisten ominaisuuksien lisäksi tuotteet ovat hyvän näköisiä ja tarjoavat tunnettuun Columbia-tapaan oivan vastineen sijoitetulle rahalle. Mallisto soveltuu erinomaisesti seikkailupuiston lisäksi monipuoliseen vapaa-aikaan, ulkoiluun ja matkailuun.

Columbia Sporstwear Company on todellinen maailman merkki, sillä tuotteita on myynnissä yli 100 maassa. Tutustu yhteistyökumppaniimme Columbiaan tarkemmin, niin löydät myös lähimmän Columbia-jälleenmyyjäsi.

 

TALIN JA RUUSULAN KEILAHALLIT
Keilailu sopii kaikille. Talin keilahallin 36 rataa ja Ruusulan keilahallin 24 rataa tarjoavat erinomaiset puitteet keilailuun pääkaupunkiseudulla.

Vaikka Talin keilahallin radat ja olosuhteet ovat huippuluokkaa ei Talin keilahallia ole tarkoitettu vain ammattilaisille. Talin keilahallissa voivat keilata yhtä hyvin aloittelijat ja hohtokeilaajatkin. Hohtokeilailua Talin keilahallissa on normaalisti lauantaisin ja Talin keilahallin perhehohto onkin muodostunut lapsiperheiden suosikiksi.

Talin keilahallista löytyy A-oikeuksin palveleva Ravintola Tali Cafe, josta löytyy kahvilatuotteiden lisäksi lämmintä ruokaa aina sen aukioloaikoina. Keittiö suljetaan tuntia ennen keilahallin sulkemista. Talin keilahallissa voi keilailun lisäksi pelata myös biljardia ja snookeria, heittää dartsia, pelata pöytäjalkapalloa tai ottaa kisan legendaarisessa Sega Rallyssa.

 

Hehkutuotanto järjestää yrityksille tyhy- tai liikuntapäiviä avaimet käteen -periaatteella.

 

Haluaisitko sinäkin olla mukana yhteistyössä? Ota yhteyttä info(at)zippy.fi

Seikkailupuisto Zippy kiittää loistavia yhteistyökumppaneita!

© Seikkailupuisto Zippy — info@zippy.fi — +358 46 920 0101 — Huopalahdentie 28, Helsinki — Rekisteriseloste
Suunnittelu ja kehitys: Sampsa Vainio