Ajankohtaista

Sinustako ZippyCoach? Haemme lisää seikkailuohjaajia!

Jo tuhannet seikkailijat ovat päässeet huikeiden elämysten pariin Zippyssä, ja nyt tarvitsemmekin lisää ohjaajia joukkoomme! Oletko sinä sporttinen ulkoilmaihminen ja nautit ihmisten parissa työskentelystä? Tartut ripeästi toimeen ja olet kielitaitoinen? Koet työskentelyn korkeilla seikkailuradoilla luontevalta – suorastaan mahtavalta? Jos vastauksesi näihin kysymyksiin on kyllä, voit olla etsimämme seikkailuohjaaja,

ZippyCoach

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen liikunnallisia ZippyCoacheja, seikkailuohjaajia, joilla on asenne kohdallaan! Hoidat asiakaspalvelua, teet puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä, huolehdit turvallisuudesta, ohjeistat ja autat seikkailijoita ja teet omalta osaltasi puistosta hauskan paikan sekä työntekijöille että seikkailijoille.

ZippyCoachien on oltava 18 vuotta täyttäneitä, vastuullisia, reippaita ja kielitaitoisia (sujuva suomi, englanti ja ruotsi, venäjän, saksan, espanjan ja japanin ym. kielitaito luetaan eduksi). Kerro hakemuksessasi myös muusta osaamisestasi (esim. kiipeily-, ensiapu- ja asiakaspalvelutaidoistasi). Tärkeintä on, että haluat tehdä jokaisen asiakkaan seikkailusta upean elämyksen!

Nyt palkattavien ZippyCoachien työsuhde on määräaikainen, ja ajoittuu heinäkuun lopusta lokakuun puoleenväliin (työsuhteen kesto n. 3kk). Huomaathan kuitenkin jo paikkaa hakiessasi, että ZippyCoachien on työskenneltävä arkipäivien lisäksi iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos sinä haluat kuulua vielä tämän kauden reippaaseen Zippy-tiimiin, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@zippy.fi 24.7. mennessä. Kerro hakemuksessa selkeästi, millaisina aikoina pystyt työskentelemään. Kirjoita otsikkokenttään “ZippyCoach 2015”.

© Seikkailupuisto Zippy — info@zippy.fi — +358 46 920 0101 — Huopalahdentie 28, Helsinki — Rekisteriseloste
Suunnittelu ja kehitys: Sampsa Vainio