Ajankohtaista

Haetaan ZippyCoacheja seikkailukaudelle 2017!

Oletko sporttinen ja nautit ulkoilmassa työskentelystä? Haluatko luoda asiakkaille upeita elämyksiä? Oletko omatoiminen ja tartut ripeästi erilaisiin tehtäviin? Onko kielitaitosi hyvä ja olisiko työskentely yläilmoissa sinulle luontevaa, jopa mahtavaa?

Mikäli vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme seikkailuohjaaja, ZippyCoach. Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen liikunnallisia kausityöntekijöitä, joilla on asenne kohdallaan!

Hoidat asiakaspalvelua, teet puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä, huolehdit asiakkaiden turvallisuudesta, ohjeistat ja autat seikkailijoita ja teet omalta osaltasi puistosta hauskan paikan sekä työntekijöille että asiakkaille. Seikkailupuisto Zippyn Coachit ovat 18 vuotta täyttäneitä, vastuullisia ja kielitaitoisia (sujuva suomi ja englanti, ruotsin, venäjän, saksan, japanin, kiinan ym. kielitaito luetaan eduksi). Kerro hakemuksessasi myös muusta osaamisestasi, esim. ensiapu- ja asiakaspalvelutaidoistasi. Tärkeintä meille on, että haluat tehdä jokaisen asiakkaan seikkailusta positiivisen, hauskan ja upean elämyksen!

ZippyCoacheja palkataan useita, ja määräaikainen työsuhde ajoittuu touko-lokakuulle (työsuhteen kesto n. 3-6 kk). Huomaathan kuitenkin paikkaa hakiessasi, että kaikkia ZippyCoacheja tarvitaan erityisesti juhannuksesta elokuun puoleenväliin saakka. Kaikki ZippyCoachit koulutetaan tehtävään huhti-toukokuun aikana. Jos sinä haluat kuulua ensi kesänä Zippy-tiimiin, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekry(at)zippy.fi 12.2.2017 mennessä. Haastattelut pidetään helmikuun aikana, jolloin kokoamme myös seikkailukauden 2017 Zippy-tiimin.

Lue lisää zippy.fi ja facebook.com/seikkailupuisto

Seuraa meitä Instagrammissa @seikkailupuistozippy

© Seikkailupuisto Zippy — info@zippy.fi — +358 46 920 0101 — Huopalahdentie 28, Helsinki — Rekisteriseloste
Suunnittelu ja kehitys: Sampsa Vainio