Ajankohtaista

Haetaan toimistoassistenttia, ZippyOfficeria!

Seikkailupuisto Zippy tarjoaa huikeita itsensä ylittämisen hetkiä, luontoelämyksiä ja liikunnallista hauskanpitoa aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa. Elämyksellisessä seikkailussa edetään puusta toiseen vaijeriliukujen, trapetsien, kiipeilyseinien, tikkaiden ja muiden tehtävien avulla.

Unohtumattoman kokemuksen asiakkaille takaavat koulutettu ja ammattimainen henkilökunta, puiston sijainti, ainutlaatuinen metsä, nykyaikaiset turvajärjestelmät, huippuammattilaisten suunnittelema ja rakentama puisto, sekä Talin liikuntapuiston alueen lukuiset muut palveluntarjoajat. Viime vuonna saimme erityistä kiitosta loistavasta asiakaspalvelusta – asiakastyytyväisyys oli huikeat 98%. Haemme nyt seikkailupuisto Zippyyn laadukasta asiakaspalvelua tuottavaa

Toimistoassistenttia / ZippyOfficeria

ZippyOfficer vastaa ensisijaisesti seikkailupuisto Zippyn toimistotöistä: asiakaspalvelusta, laskutuksesta, markkinointimateriaalin tuottamisesta, asiakasrekisterin ylläpidosta ja nettisivujen päivityksestä. Kirjoitat ja puhut sujuvasti suomen kielen lisäksi vähintään englantia, muu kielitaito luetaan eduksi. Hallitset Mac-käyttöjärjestelmän ja yleisimmät it-ohjelmat. Lisäksi omaksut nopeasti uusia asioita ja järjestelmiä (esim. uusia ohjelmistoja). WordPressin ja Photoshopin sujuva käyttö luetaan eduksi, samoin sosiaalisen median käyttö liiketoiminnassa ja ymmärrys kirjanpidon ja laskennan perusteista. Myös aiempi kokemus asiakaspalvelusta, markkinointiviestinnästä ja kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta luetaan eduksi.

Työssäsi olet tarkka ja pystyt organisoimaan työsi itsenäisesti ja tehokkaasti – langat pysyvät käsissäsi kovassakin kiireessä. Olet luotettava, yhteistyö-, vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoinen, markkinointi- ja myyntihenkinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Omaksut nopeasti uusia asioita, ja pystyt soveltamaan opittuja asioita käytäntöön. Haluat kehittää työtäsi ja osaamistasi aktiivisesti!

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, sporttiset ja mukavat työkaverit, ja mahdollisuuden kehittää jatkuvasti omaa osaamista. Meillä hyvät ideat saa toteuttaa – nopeallakin aikataululla. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin toimistollamme Espoossa, ja työaika on n. 20-40h/ vko.

Haluatko sinä olla mukana Zippy-tiimissä? Haluatko saada asiakkaalle hymyn huulille ja olla mukana suunnittelemassa asiakkaan elämyksellistä seikkailupäivää? Onko sinulla on luovaa, visuaalista silmää materiaalien tuotannolle? Pystytkö myös tarkkuutta vaativiin tehtäviin? Ja mikä tärkeintä, oletko varustettu hyvällä, reippaalla asenteella? Mikäli vastauksesi kysymyksiin on “kyllä”, voit olla etsimämme ZippyOfficer.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, ja aiemmasta työkokemuksesta elämyksellisen asiakaspalvelun toteutuksen parissa. Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@zippy.fi torstaihin 30.6.2016 mennessä. Toimitathan pdf-muotoisen hakemuksen ja cv:n otsikolla “ZippyOfficer”. Työ alkaa heinäkuussa sopimuksen mukaan.

 

© Seikkailupuisto Zippy — info@zippy.fi — +358 46 920 0101 — Huopalahdentie 28, Helsinki — Rekisteriseloste
Suunnittelu ja kehitys: Sampsa Vainio